jobba på paradox museum stockholm

På Paradox Museum är det våra coworkers som är vårt ansikte utåt och som ger vår gäst världens bästa upplevelse!

Är du en servicestjärna med erfarenhet av teater, pedagogik eller något liknande? Kom och jobba med oss!

Som coworker på Paradox Museum jobbar du med bemötande ute i museet. Du kan till exempel välkomna våra gäster i receptionen, visa dem hur de tar de snyggaste bilderna i utställningen, hjälpa till att hitta rätt produkter i butiken eller hålla visningar för gruppbokningar.

om paradox museum

Paradox Museum Stockholm öppnade 9 april 2022 och har snabbt seglat upp och blivit ett välbesökt museum i Stockholm. Hos oss kommer du att arbeta tillsammans med ett 20-tal kollegor för att försäkra att våra gäster får världens bästa upplevelse.

om tjänsten

Vi söker dig som har servicevana och gärna står på scen! Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för gästernas besöksupplevelse och säkerhet, genom att hålla utställningen i gott skick och ge ett aktivt bemötande. Tjänsten är en särskild visstidsanställning med timlön, ett extrajobb där du arbetar vid behov. Arbetstiden är varierad och behovet finns på helger, kvällar, vissa vardagar och lov.

Är detta du? Fyll i formuläret och bifoga ditt CV.

    Service mindedKulturintresseradUtåtriktadNoggrannTeatralPedagogiskTeam orienteradFlexibelStresståligAnsvarstagandeLösningsorienteradPålitligPositivSäljorienteradStory TellerLedareAllmänbildadNyfikenGladÖppensinnad

    Tjänsten är en särskild visstidsanställning med timlön, ett extrajobb där du arbetar vid behov. Arbetstiden är varierad och behovet finns på helger, kvällar lov och vissa vardagar.

    Lön enligt Gröna riksavtalet.

    Vi kan komma att kalla till intervjuer löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

    Intervjuer kommer att ske i grupp.