företag

Om ni kan ha kul ihop, kan ni också jobba ihop!

Ge oss lite mer information, skicka er begäran om ett företagsbesök så återkommer vi till er inom 24 timmar (måndag – fredag).

TILL FORMULÄRET FÖR FÖRETAGSBESÖK

din upplevelse

Är ni ute efter att organisera något annorlunda för att skapa motivation hos era anställda och medarbetare? Har de kanske bett dig eller er att (i sista minuten?) arrangera en spännande utflykt för ledningsgruppen? Söker ni en någonstans att ha ett event som kommer att engagera, överraska och imponera på era kunder? Ingen panik! Som tur är, finns nu Paradox Museum öppet för er i Stockholm.

Med 1.000 kvadratmeter och plats för upp till 200 personer, är Paradox Museum Stockholm en perfekt plats för att ha kul, skapa unika minnen och ta fantastiska bilder. Oavsett om det är ett gruppbesök, en teambuilding-aktivitet eller något mer specifikt event, vill vi mer än gärna vara en del av det. Fundera inte för länge, utan hör av er så planerar vi ert företagsbesök tillsammans!

På begäran kan Paradox Museum Stockholm även bistå er med mat och dryck genom våra cateringpartners.

allmänna villkor för företagsbesök

  • Företagsbesök kan bokas för grupper om 10 personer och uppåt
  • Er totala besökstid är 80 minuter
  • Dessa besök ska helst bokas 7 dagar i förväg
  • Ytterligare villkor och tillkommer för privata event eller då lokalen abonneras i sin helhet
  • Kontakta oss via formuläret här bredvid för mer information

Ge oss lite mer information, skicka er begäran om ett företagsbesök så återkommer vi till er inom 24 timmar (måndag – fredag).

request a corporate visit